MaePhim.se för oss på Thailands östkust.

Ofrivilligt kvar i Sverige...

Hej igen alla... NO TIME, NO SEE...

 

Ja, det är fullt upp i nya butiken och jag säger varje kväll till mig själv att jag skall blogga/skriva något - men det blir ta mig 17 inte av... Alltid något annat på agendan men jag skall skärpa mig!

Men ni vet hur det är, är man hemma här i Svedala så har man inte lika mycket att berätta som om man är på plats..! Dessutom har jag haft det fullt upp med allt nu när jag skall promota och hålla ångan uppe i den nya damklädesbutiken jag öppnat här i Uppsala.

Dagar, kvällar och helger jobbar jag, faktiskt dygnet runt - och nu har vi varit tvungna att ställa in vår efterlängtade sommarresa till Mae Phim- olidligt svart beslut! Men så är det när man har sin egen business, vilket jag vet att många andra också känner igen sig i ...

 

Det är 6 månader sedan vi lämnade Mae Phim och nu kommer det att dröja 5½ månad ytterligare innan vi kommer ner igen..!! Det är inte klokt, jag är så besviken!

4 januari äntrar vi Thais TG 961och lutar oss tillbaka i stolarna för 3½ vecka i PARADISET, det är bara att hålla ut!

 

 

 

Här hemma tänker jag på allt roligt som vi missar denna gång, men ...WTF - det är bara att härda ut..! smiley

Man får hoppas på att man vaknar upp varje morgon framöver frisk och kry - men man kan aldrig vara säker och just därför blir jag så frustrerad...

Jag längtar till mitt PARADIS och kan inte vänta..!!

 

Vår härliga sala från köket sett...

 

Ähh, nu får jag gaska upp mig lite och se framåt och så vill jag gärna ha lite kommentarer om vad ni andra tycker... Har ni det jobbigt med att "få till det" med resorna ner till Mae Phim eller tycker ni att det fungerar så som ni tänkt er..??

 

Man skulle kanske ta en resa i oktober - det fanns billiga biljetter då...! wink

Hittade med Thai för en ganska billig peng, men anlitar allra helst Jordenresor då de alltid skakar fram bra resor för priser som inte syns på nätet - rekommenderas!

Har faktiskt suttit och letat och jämfört riktigt frenetiskt tidigare, men slutat med det då de alltid kan matcha priset på ett eller annat sätt!

Jag vet att jag nu gör "smygreklam", men so what... det är vad jag tycker och de förtjänar det med den service de serverar sina reseförslag..!

 

Ha en härlig vecka!

 

//PICCOLINA

 

 

 

I morgon Thaifestival..!
Bara 20 måndagar kvar...

Kommentarer 7

 
admin den fredag, 22 juli 2011 04:00

Vad trist att det inte vart något Thailand för er denna sommar men phiman finns kvar :D
Det har varit fullt upp hela tiden, Koh Chang, BKK mm.
Men jag kommer med uppdatering senare :)

Jag skall hälsa från Mark till dig, var där och provade hans nya kök igår WoW.

1
Vad trist att det inte vart något Thailand för er denna sommar men phiman finns kvar :D Det har varit fullt upp hela tiden, Koh Chang, BKK mm. Men jag kommer med uppdatering senare :) Jag skall hälsa från Mark till dig, var där och provade hans nya kök igår WoW.
admin den lördag, 23 juli 2011 10:26

Förstår precis hur det är ,har ju själv verksamhet som styr när man kan åka iväg.Satsar på okt-nov samt mars. Hadet gott och lycka till med affären:D

1
Förstår precis hur det är ,har ju själv verksamhet som styr när man kan åka iväg.Satsar på okt-nov samt mars. Hadet gott och lycka till med affären:D
piccolina den söndag, 24 juli 2011 01:17

Tack för sympatier - vad gulliga ni är! :D
Jag sitter här och surar för att inte komma iväg, men nu känns det lite bättre...
@Admin - underbart om det går bra för Mark!! Krama honom!
@kornis1 - som sagt, tack för sympatierna och lycka till själv!

Inte lätt när hjärtat vill åka, men hjärnan säger nej... KRIG!

0
Tack för sympatier - vad gulliga ni är! :D Jag sitter här och surar för att inte komma iväg, men nu känns det lite bättre... @Admin - underbart om det går bra för Mark!! Krama honom! @kornis1 - som sagt, tack för sympatierna och lycka till själv! Inte lätt när hjärtat vill åka, men hjärnan säger nej... KRIG!
nett den söndag, 24 juli 2011 23:35

Jag skulle också sura om jag inte kom iväg:D
Nu är vi snart på väg huset nästan tomt,uthusen tömda och städade.
Först blir det Ullared och Skara sommarland med barn och barnbarn ojojoj!!!
Jag som inte ens gillar att shoppa i sverige bara i bangkok.
sen blir det Mae Phim till april nästa år,jordenresor hjälper oss också med biljetter.Men ni blir ju gamla och skruttiga ni med :) och då kan ni ju vara länge i thailand!!!!!

1
Jag skulle också sura om jag inte kom iväg:D Nu är vi snart på väg huset nästan tomt,uthusen tömda och städade. Först blir det Ullared och Skara sommarland med barn och barnbarn ojojoj!!! Jag som inte ens gillar att shoppa i sverige bara i bangkok. sen blir det Mae Phim till april nästa år,jordenresor hjälper oss också med biljetter.Men ni blir ju gamla och skruttiga ni med :) och då kan ni ju vara länge i thailand!!!!!
piccolina den tisdag, 26 juli 2011 22:59

Men herregud vad härligt! Jag minns när du berättade om era planer på ett tidigt stadium... och nu är det dags! Handlingskraftigt - gillar jag!
Vi hoppas också på att bli "gamla & skruttiga" medans vi är unga och pigga :) så att vi med får komma iväg på långtur rätt snart - men för allas information så har vi fortfarande våra 3 "småttingar" hemmaboendes...
Kram & lycka till!:p

0
Men herregud vad härligt! Jag minns när du berättade om era planer på ett tidigt stadium... och nu är det dags! Handlingskraftigt - gillar jag! Vi hoppas också på att bli "gamla & skruttiga" medans vi är unga och pigga :) så att vi med får komma iväg på långtur rätt snart - men för allas information så har vi fortfarande våra 3 "småttingar" hemmaboendes... Kram & lycka till!:p
magdalena den torsdag, 11 augusti 2011 14:31

Känner mej så glad i dag!Har lyckats att få tag på och bokat biljetter den 13 nov till 13 dec för 4500 kr per pers,har använt mej av Oden resor förr men denna gång letade jag på Bokasmart.se (smyg reklam här med) och det gav resultat,varför lägga ut massor av pengar för att transportera sej ner när det är där nere man vill vara så lääääänge som möjligt,Jag brukar alltid leta runt innan jag har använt mej av resebyrå för att boka men denna gång slog jag till på studs!Internetallternativen är oftast tusenlappar billigare och du har möjligheten att ha personlig service ändå.Det är ju dessutom sån kännsla att få börja förbereda nästa resa =)

0
Känner mej så glad i dag!Har lyckats att få tag på och bokat biljetter den 13 nov till 13 dec för 4500 kr per pers,har använt mej av Oden resor förr men denna gång letade jag på Bokasmart.se (smyg reklam här med) och det gav resultat,varför lägga ut massor av pengar för att transportera sej ner när det är där nere man vill vara så lääääänge som möjligt,Jag brukar alltid leta runt innan jag har använt mej av resebyrå för att boka men denna gång slog jag till på studs!Internetallternativen är oftast tusenlappar billigare och du har möjligheten att ha personlig service ändå.Det är ju dessutom sån kännsla att få börja förbereda nästa resa =)
piccolina den torsdag, 18 augusti 2011 15:32

Åh, vad underbart att få åka ner i mörka november..! Skulle jag också vilja göra!
Och ja, det är så himla kul att komma över riktigt bra biljetter i pris - då kan man både vara lite längre och också shoppa lite mer om man vill (och det vill man ju..)!

0
Åh, vad underbart att få åka ner i mörka november..! Skulle jag också vilja göra! Och ja, det är så himla kul att komma över riktigt bra biljetter i pris - då kan man både vara lite längre och också shoppa lite mer om man vill (och det vill man ju..)!