MaePhim.se för oss på Thailands östkust.

Om man skulle ta och plocka fram väskan snart...

Jag menar det..! Väskan skall nog fram snart..

 

Alla kvinnor vet vad jag menar.. Den skall stå framme på någon halvt undanskymd plats - kanske under trappen till övervåningen - så att man bara i förbifarten kan slänga ner "det mest nödvändigaste" som man absolut inte får glömma!

Bikinin - jätteviktigt, strumporna till flygningen, flygkoftan, barnbamylen man skall ta innan flygning, solbrillor o s v.

Ändå glömmer man ta på sig strumporna, koftan ligger oåtkomlig uppstuvad på bagagehyllan och pillren hamnade slutligen i fel väska hå, håjaja! Men där har den stått, väskan, för att transportera så himla mycket som man inte fick glömma att ta med sig...

Men jag skulle ändå inte göra som P gör; effektivt stuva ner lite lagom kvällen innan avfärd.. Kallingar, shorts o t-shirts - flipp-floppsen står redan där nere - så var det klart!

Herregud, man kan ju missa något! smiley Nej, det måste packas så att det i incheckningen kommer att klistras på en orange klisterlapp med "HEAVY" på väskan - annars har jag glömt någonting!

Förresten så väger man ju ihop, så det brukar ordna sig med mina tunga packningar.

Dessutom är det bara jag som tänker på att vi måste ta med viktiga oviktigheter såsom värmeljus, nya ljuslyktor (de gamla måste bytas ut), glöggen som skall intas med isbit ute på salan, disktrasor,inredningsgrejor,istärningspåsar, Västerbottenost, och återigen GLÖM INTE VÄRMELJUSEN!!!

 

Nu är det bar ca 5 veckor innan vi äntrar Thais härliga maskin, inte de allra fräschaste längre men de har ett drömmens skimmer omkring sig - de tar ju en ända ner till allas vårt underbara Paradis!

 

Vi ses där! 

 

//PICCOLINA

 

 

Lite av varje att göra i Mae Phim..
Pärlan Mae Phim

Kommentarer 2

 
flintstone den tisdag, 29 november 2011 11:09

:)
Vi är nu i slutskedet av packningen och taxin går om några timmar...
Jag översatte din text för frugan och efter jättegarvet så kom det en stunds tyssstnad, sedan kommentaren "vad var det för nytt med detta?"
See You in Paradise

0
:) Vi är nu i slutskedet av packningen och taxin går om några timmar... Jag översatte din text för frugan och efter jättegarvet så kom det en stunds tyssstnad, sedan kommentaren "vad var det för nytt med detta?" See You in Paradise
piccolina den tisdag, 29 november 2011 12:31

Ha, ha - så det passar in hos er också..?!
Ja, det är skönt att konstatera att man inte avviker..:D
Förresten, det fungerar på samma sätt vad beträffar min necessär också...
Den är full 2 veckor innan avresa, men som tur är har jag två och stoppar den andra i P:s resväska precis då vi skall stänga igen den innan den skall ut i bilen - han hinner inte ens märka det..:)

Trevlig resa!

0
Ha, ha - så det passar in hos er också..?! Ja, det är skönt att konstatera att man inte avviker..:D Förresten, det fungerar på samma sätt vad beträffar min necessär också... Den är full 2 veckor innan avresa, men som tur är har jag två och stoppar den andra i P:s resväska precis då vi skall stänga igen den innan den skall ut i bilen - han hinner inte ens märka det..:) Trevlig resa!