Ta hem en katt från Thailand !?

MER
2 år 7 månader sedan #5267 av RonnieP
Är det någon här som sitter på information om hur man smidigast och mest ekonomiskt går tillväga för att ta med sig en katt som man inte vet så mycket om hem till Sverige ? Vår familj har under semestern blivit med katt här och skulle gärna ge den ett hem om vi kan få hem henne.

Katten är fin och otroligt snäll mot allt och alla, barnen får göra vad dom vill med henne så hon är ingen "vildkatt"
Jag har gått runt och frågat i området och visat bild på henne och frågat om någon vet vems katt det är men ingen verkar vet något om denna katt.

Hon har inte vikit från vår sida på tre veckor nu, så hon verkar inte ha någonstans att ta vägen. För några dagar sedan vart hon biten av något och har haltat riktigt illa på höger framben, idag var vi ner till veterinären och fick det omlagt.

Men vi känner verkligen att vi skulle vilja ta med henne hem även fast att kostnaden kommer att bli rätt stor. Vi reser hem Måndag 25/7 så det brinner rejält i knutarna för att få igång detta. Jag vet inte vart man ska börja, finns det någon här som sitter på information eller vet någon som gör det ?
Om möjligt så vore det mest ekonomiskt om det var möjligt att ha henne sitta i karantän i Thailand innan avresa till Sverige.

Finns det speciella veterinärer i Pattaya som kan hjälpa till med en "paket deal" med vaccin, rabiesspruta, blodprover och pass ? Jag har hört talas om detta men finner inte riktigt vad jag söker på internet.

Extremt tacksam för svar och tips !

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.112 sekunder