Rolf
Resolved Locked Unanswered


Hej, Har varit i Mae Phim den sista veckan och spelat lite golf. Ett par rader om vad jag tyckte om banornas skick.Wangjuntr Golf Park - Skapligt skick när jag spelade Valley Course men väldigt ensamt på en måndag. Jag var nog ensam på hela banan.Green Valley - I väldigt bra skick och en hel del folk. Trevligt som vanligt.St. Andrews 2000 - Dom hade just behandlat ungefär hälften av alla greenerna så ingen trevlig upplevelse. Hoppas greenerna kommer att bli bättre om några veckor.Soi Dao - min absolute favorit, och banan ä r i absolut top skick. Vä rt den lite lä ngre resan.Kom ihag att utnyttja "sport-days" när priset är lite billigare GW - Tuesday St. Andrew - Wednesday.Hoppas att informationen kan hjälpa till.Mvh Rolf

Replies (5)


 • admin Accepted Answer
  Wangjuntr Golf Park har jag aldrig spelat på men varit sugen att prova.
  Soi Dao har jag aldrig hört talas om, vart ligger den golfbanan?
 • admin Accepted Answer
  www.soidaohighland.com/
  Ser trevligt ut, dessutom bara 1500 baht för ett rum.
 • rolf Accepted Answer
  Soi Dao är billigt och väldigt vackert men är verkligen "in the middle of nowhere". Har flera gånger sett vilda apor på banan som lever i bergen runt omkring.

  Sista rundan på denna vistelse var på en bana som jag inte hade provat förut - Kabinburi Sports Club. Den ligger ju väldigt långt från Mae Phim men on någon har anledning att besöka detta område kan den verkligen rekomenderas. I top skick och utan några storre höjd skillnader men en hel del vatten hinder. "Klubb huset" enkelt men funktionellt och den bästa driving-rangen som jag har sett i Thailand. Hoppas att nästa gång jag kommer till Mae Phim någon mer från denna grupp är här så vi kan och spela ett par rundor tillsammans.

  Rolf
 • Albin Accepted Answer
  Hej

  Soi Dao låter trevligt även om det inte ligger i Mae Pims närområde.

  I december kommer vi till Thailand och tänker oss först några dagar i Bangkok sedan vidare till Pattaya innan vi anländer till Mae Pim.
  Några andra trevliga banor i närheten som rekommenderas?
  Vi kommer spela några rundor, hoppas någon är på en runda eller två.
 • rolf Accepted Answer
  Albin

  Kul att se flera golfare på maephim.se. Är tyvärr just tillbaka från Mae Phim till ett kyligt New York men hoppas på en tidig start här på golf säsongen i början av April !
  Under min korta vistelse i Mae Phim fick jag kontakt med Kent/Drivern (se hans inlägg på gruppen "golfspelare") som arrangerar golf med ett gäng skandinaver i Rayong/Sattahip området. Jätte trevliga killar och tjejer så ta kontakt med honom om du letar efter golf partners.
  Dom spelar bland annat på banan som heter Plutaluang Navy Golf Course som är en riktig pärla.
  Hoppas på att komma tillbaka till Thailand senare i år, med golf högt på prioritets listan:-)

  Rolf
Be the first to reply to this discussion.

Statistics


 • Started by rolf
 • söndag, 03 juli 2011
 • 1154 Hits
 • 3 Participants
 • 5 replies

Participants